Kinderoppasdienst.be

Voor de ouders

Als je lid bent en woont in een afdeling waar kinderoppaswebsite actief is dan registreer je je best zo vlug mogelijk. Na controle van je lidmaatschap en een intake gesprek met de coördinator wordt je profiel geactiveerd.

Daarna kan je zelf oppasaanvragen op de website plaatsen en je gezinsprofiel beheren.

 

Meer informatie over de werking van de kinderoppasdienst voor ouders

 

Voor de oppassers

Enkel als je kinderoppasser wil worden in een afdeling uit de lijst kan je gebruik maken van deze website en registreer je je hier.

Na de registratie zal de coördinator van de afdeling contact opnemen met jou om na te gaan of je aan de minimale voorwaarden voldoet. Nadien zal de coördinator je profiel activeren. Als dat is gebeurd, kan je via je profiel oppasaanvragen bekijken, accepteren, je afspraken beheren en het profiel van het gezin bekijken dat van jouw diensten gebruik wilt maken.

 

Meer informatie over de werking van de kinderoppasdienst voor kinderoppassers

Voor 40 euro per jaar kan je lid worden van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Wij rekenen op jou!

MEER WETEN...

Wat moet je als ouder weten en doen om op een goede manier een babysit te regelen? Ben je verzekerd? Wat zijn de tarieven? Wat is een prestatieboekje? Afspraken nakomen? Kom hier alle praktische zaken te weten!

MEER WETEN...

Wil je zelf graag kinderoppasser worden? Wil je op je vrije momenten een zakcentje bijverdienen? Wat moet ik allemaal kunnen? En wat als er iets gebeurt? Mogen jongens ook kinderoppasser worden? Hier meer info.

MEER WETEN...